Amidala

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Výškový blok A, izba č. 11

..alebo kde som prebývala počas prvého ročníka na VS..
 

   Ja viem, už je síce „po funuse“ ale tak predsa, som sa konečne dokopala k tomu, aby som Vám trochu priblížila môj dočasný domov, ktorý mi počas prvého ročníka štúdia v našom veľkomeste poskytli Mlyny :) (no, najprv síce nechceli, ale tak nakoniec to náš milý pán tajomník nejako vybavil..)

    Na úvod Vám predstavím ako vyzerala izba pred úpravou (teda nasťahovaním) ale zároveň po rekonštrukcií :)
    Prvé dve fotky pochádzajú priamo z dňa, keď som sa šla ubytovať – bol to pondelok, približne pol desiatej večer. Tak si viete predstaviť, aký šok som schytala, keď som to tam videla, aj keď niektorí z Vás možno budú namietať, že to bolo tou nočnou hodinou a tým, že som strávila celý deň robením „standing ovation“ v rôznych frontách..
 
 moja postel pred úpravou
 
 
pohľad na môj pracovný stolík pred úpravou
 
 
 
 
originálne skrine z roku pána, ktoré sa za toho boha nedali zavrieť bez primontovania niečoho, čo by držalo tie dvere pokope
 
 
    Tak, toto boli tzv. fotky pred. Samozrejme, ešte Vám sprostredkujem aj výhľad z okien – bývali sme defakto na prízemí, takže to tak aj vyzeralo.. Ale na druhej strane, mne to vyhovovalo, pretože aspoň, keď boli horúčavy, tak sme tam nemali až také teplo..

   Inak všimnite si ten poriadok na zemi – to tam tak veru bolo len na začiatku – hold niektorí sú skutočne hrozní  – ako keby im robilo taký problém ísť tú fľašu vyhodiť von oknom.. No, čo už s nimi..

  
 
    Tento pohľad stojí tiež za zmienku. Hneď na druhý deň, ktorý som trávila na internátnej izbe zletela z niektorého z horných balkónov roleta. (Inak, tá roleta tam v tej istej polohe visí doteraz - resp. do 26. júna tam bola!)
 
 
 roleta na strome 
 
 
    Nasledujúce fotky už zobrazujú „miesto činu“ po úprave.. Aj keď musím sa priznať, zabudla som odfotiť výzdobu stien – mali sme tam nalepené plagáty – konkrétne nad stolmi boli západy slnka, vínna pivnica, a na dverách trónil jeden náš zámorský hokejista..
 
 moja postel  
 
 
pohľad na dvere 
 
 
obliečky s Jackom 
Toto sa nachádzalo pod dekou :) xi, veru veď koľko je takých, ktorí sa môžu pochváliť, že "spávajú" s Jackom Sparrowom??:)
 
 
     Ďalšou zastávkou je kúpelňa. Tá bola v pohode.. Dve umývadlá, sprchový kút, WC,.. no proste všetko ako má byť.. Aj keď niekedy to bol riadny adrenalín všetko stíhnuť, keď nás tam bývalo 10 dievok a náhodou sa stalo, že sme potrebovali všetky ráno odísť v rovnakom čase..     
 
 kupelňa   
 
 
    A na záver už len odstrašujúci prípad toho ako to môže skončiť, keď sa nedáva pozor.. alebo keď sa stane „nešťastná náhoda“.

   Hold v ten deň to bolo veselé, prišla som na intrák, dvere obhorené, pred dverami obhorená rúčka z metly (to s tými štetinkami padlo v boji s plameňmi :D), a keď som otvorila dvere, tak som zbadala toto..


 
  
 
 
 
     Dúfam, že sa Vám to páčilo. Izby boli zrekonštruované, nábytok roku výroby 500-600 ale tak vydržala som tam a po mne tam vydržia ešte mnohí ďalší.. A hlavne, snáď Vás tie posledné snímky príliš neodpudili.. :)
  
 
P.S.: Ono na začiatku to vždy vyzerá všetko strašne, kým tam nie sú ľudia a tak.. A potom na konci, keď náhodou ostávate na izbe len Vy, vyzerá to tam tiež beznádejne, ale je to len otázka zvyku..
 


My expirience | stály odkaz

Komentáre

  1. no,hotový fujtajbl ;)
    a vitaj ;)
    publikované: 11.08.2008 17:07:28 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  2. zdravím.. :)
    pekne povedané.. :) ale tak zvykli sme si tam... však vlastne, čo iného nám ostalo.. a aj to sme ešte boli radi, že tie izbietky vyzerali tak ako vyzerali..bo čo som mala možnosť vidieť, boli tam aj horšie kúsky.. :D
    publikované: 11.08.2008 17:17:55 | autor: amidala (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Tak,teraz budeš prebývať kdeže ?
    publikované: 11.08.2008 17:24:04 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  4. no... :)
    s kamoškami sme zohnali privát v Petržke.. :) takže tam.. a ako aj keď je to síce Petržka, tak to tam vyzerá pekne a navyše do centra to máme kúsok a do školy tiež.. :))
    publikované: 11.08.2008 17:29:05 | autor: amidala (e-mail, web, autorizovaný)
  5. tož to áno
    Petržka je asi fasa,blízko nákupné centrá,kozmetické salóny,ej...bude Vám veru hej ;)
    publikované: 11.08.2008 17:33:32 | autor: teide (e-mail, web, autorizovaný)
  6. jj
    ako sme kúsok od auparku.. :) a navyše tam kde to je tak je také námestíčko malé, takže máme aj nejaké tie malé šopy a pohostinstvá.. :)
    publikované: 11.08.2008 18:01:41 | autor: amidala (e-mail, web, autorizovaný)
  7. Nuž neviem či Boh môže zato,
    že sa dvere na skriniach nedali zavrieť. Skôr si myslím, že na tom majú zásluhu predchádzajúci bývajúci. Dnes si nikto nič neváži. Možno je to tým, že si ľudia myslia, že za peniaze si kúpia všetko. Za peniaze sa dá však kúpiť len to čo nemá veľkú cenu. Takže pouvažuj trochu nad tým, aby Ti aj v budúcnosti ruka nepredbiehala myseľ.
    publikované: 11.08.2008 19:09:56 | autor: brumik (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. Intr
    O ou, tyhle fotky ve mě evokují dost nepříjemné pocity a vzpomínky na to, jak byl i náš intr hrozný a ošklivý. Jinak mám samozřejmě i dobře vzpomínky, nadělali jsme se tam spoustu vylomenin :) Ale víte, co fakt nechápu? Kdyby tam nakoupili nějaké hodně kvalitní postele z masivu, třeba jako tyhle https://www.aminabytek.cz/postele-z-masivu-borovice-120-200 tak jim to tam vydrží na věky a nevypadalo by to tak strašně.
    publikované: 27.10.2021 08:01:34 | autor: Ivanka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014